2015. augusztus 6., csütörtök

Heidi Swapp 30 napos fotókihívás

Amikor megláttam Gigi oldalán a 30 napos fotókihívás címszót, rögtön arra gondoltam, hogy ezt nekem találták ki. Aztán elolvastam a kiírást a háttértörténetét és teljesen megérintett, sőt maga alá temetett.
A történet pedig a következő:  Heidi Swapp (egy nagyon nagy név srapbookos körökben) indította útjára ezt a kihívást, hogy szétkürtölje, és rábírja az embereket arra, hogy örökítsék meg az életüket, ne csak elrohanjanak mellette. Tette mindezt azért mert a második legidősebb gyermekét, a 16 éves Coryt vesztette el pár hete tragikusan. Most az emlékekből él, amiket fénykép formájában újra és újra felidézhet. Örül, hogy vannak neki. Arra biztat mindenkit, hogy tegyen hasonlóképen és fényképezzen mindennap valamit az életéből, ami megmarad később. Ő minden nap ad egy témát, ami alá olyan fényképet töltesz fel (keresel elő), amit neked aznap jelent ez a szó. A jelmondata pedig: Nem kell sem művésznek, sem kreatívnak lenned, hogy megörökítsd az életed.

Gigi lefordította a "játék" felkérést és itt az eredeti is. Minden pontosat ott elolvashatsz.

Kérlek ne ragadj le magánál a tragédiánál,a miérteknél. Hanem válaszolj a kérdésre, hogy mit üzen neked ez ma, hogyan tudod felhasználni, általa jobbá tenni az életed! Én elkezdtem és túl vagyok az első négy napon :)

Az első nap a kezdetről szól, hogy indulsz. Én épp egy változásba fogok bele, amit nem tudok jobban megfogalmazni, mint amit a naplómra is írtam.
A második napnak a mottója ez egy jó nap egy kis vándorláshoz.
Egyből eszembe jutott egy kép, amikor kivándoroltunk kis családommal 2 országgal arrébb, hogy itt éljünk és az első hetekben elmentünk egy falú körüli kis túrára, amit a gyerekekkel rengetegszer megártunk később is, ami mindig feltöltött.
Nekem ez most teljesem belém égett: Megörökíteni! A szépet, jót észrevenni, tenni a jobbért.
Ha van kedved csatlakozz, akár posztolva, akár otthon magadban.

Örülök, ha tudtam adni ötletet! Jól esik ha visszajelzel ha valami tetszett vagy ha vannak ötleteid! Szép napot kívánok: Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...