2012. július 10., kedd

Póló apának III.

Remélem nem unjátok a polókat saját kézzel, mert készítettem egy családit is, csak még fényképet nem készítettem róla.
Ez ennek a pólónak a 3. felvonása. Legelőször -6 éve-  nyomtattam rá egy képet a pár hetes Marcinkról, ahogy álmában mosolyog és azt írattam alá, hogy : Mindig ilyen apáról álmodtam! Ez sajnos az első mosásnál lekopott : ( Utána két évre rá, textil filccel rajzoltam rá a kis családunkat. Ez most is az elején virít.

 Sajnos hiába forgatom, valamiért nem mozdul a kép:(
Most pedig a hátuljára került a wellnes babysitting póló. Ezt az ötletet Csiribirinél láttam, azóta szeretném megcsinálni. Most adott volt az alkalom, ezt kapta a férjem a családtól a szülinapjára. A leírás és egy másik sablon a fent említett linken.
És mindez használatban:



Örülök, ha tudtam adni ötletet! Jól esik ha visszajelzel ha valami tetszett vagy ha vannak ötleteid! Szép napot kívánok: Orsi

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, Orsi! Ez nekünk tényleg nagyon jó lesz. Apa pont ebben a pózban szeret sziesztázni, a kicsi fiú pedig imád autózni! Nagy vagy!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ezzel sok apa van így ;)Itthon is nagy siker. Oda van készítve az ágy mellé és a férjem a pihenéskor ezt veszi fel. Illetve dehogy is, ebben játszik a gyerekekkel :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett! :)
    És annyira édesek a csemeték, ahogy elmélyülten autóznak apán!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)Legjobban érdekes a lány tudja apát kényeztetni, a fiúk a lelassulás helyett felpörögnek és nincs meg a masszázs élmény. :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszenek a bejegyzéseid, jó ötleteket találtam nálad. Ezért is gondoltam, hogy szeretnék neked továbbadni egy díjat! Légyszi, "vedd át" nálam! Sok szeretettel adom...
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Sucika! Én meg sok szeretettel elfogadom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...