2013. július 24., szerda

Véget ért az iskola!!!!!!!!!!!!!!!!!és persze az ovinak. Elbúcsúztunk a rendes ovitól (illetve Simi veszi  át a stafétát), jövőre Virág iskola előkészítős lesz.
 Ezért készítettünk ajándékot  a nagyon kedves, mindig meleg szívvel fogadó óvónéniknek. Virág rajzolt és nemezelt. A szívecskét tűnemezzel készítette, sütikiszúróforma segítségével. A követ hagyományos nemez technikával, aztán kihímeztem. Virágosra. Azért, hogy emlékezzenek arra, hogy az első magyar szó amit megtanultak a virág, hiszen így szólítják Virágot :)
Nagy az öröm :)
Ez Marci ajándéka. Szintén ő tűnemezelte, aztán egy kicsit rásegítettem :) Borzasztóan idegesít, hiába forgatom, csak így hajlandó kitenni a blogspot. Bocsánat.
 Marciéknál pedig egy nagyon kedves gesztussal záródott az év, aminek nagy a szimbolikája. Minden gyerek nevére kitöltöttek egy képeslapot, és egy lufihoz kötötték. Majd a lufit az utolsó óra után minden gyerek egyszerre felengedte és várják, hogy aki megtalálja, majd vissza küldje, azzal a címmel ahol megtalálta.
Jöhet a nyár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akármit is csinálunk fellélegzünk. Csak egyszerűen lazítani szeretnék!

Örülök, ha tudtam adni ötletet! Jól esik ha visszajelzel ha valami tetszett vagy ha vannak ötleteid! Szép napot kívánok: Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...