2010. szeptember 24., péntek

Munkába járni babával?

Az Európai Parlament tegnapi ülésén egy olasz képviselő asszony, éppen túl a gyerekágyon elment az ülésre és tette a dolgát. Átolvasta az aktuális dokumentumokat szavazott...
Közben kisdede édesdeden aludt édesanyja mellkasán.
A hölgy ugyan azt mondta, hogy ezt gesztusnak szánta, hogy felhívja a figyelmet ara, hogy milyen nehéz munkába állni egy gyerekes anyának, nekem éppen arról szól ez a kép, hogy összefér a kettő. Ha elég rugalmas a munkahelyünk és megteremt néhány feltételt (amik nem kerülnek feltétlenül pénzbe), akkor kielégíthetjük mindannyionk ígényét. A nő hasznosnak érzi magát, teljesíti a munkavállalói kötelezetségét és ami a legfontosabb, azt nyújtja mind e közben ami a babájábnak a legfontosabb: saját magát.

De persze nem csak dolgozni tud elmenni így a mama, hanem még egy csomó helyre is, nem kell bezárkoznia, beszorúlnia a négy fal közé.
Én is így tervezem, ha letelik a gyerekágy Simivel elindulnuk dolgozni, tanfolyamokat tartani és ő lesz a legjobb reklámom :)
Eredeti cikk és még képek: itt

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kép, és igen a kisbaba jó reklám egy hordozós tanfolyamon, meg sokkal hitelesebb is! Én már csak kölesbabával járok, mert Mikán már nagypályás! :)

    Hogy vagy?

    VálaszTörlés
  2. :)
    Köszönöm már lestrapált vagyok, oda a lendületem, ami idáig még élt.

    VálaszTörlés
  3. De jó! Ez nagyon tetszik! És nagyon kedves ez a fotó róluk! :)
    Hogy vagy??? Remélem jól mindannyian! Sokszor gondolok rád/rátok!
    Sok puszi Nektek

    VálaszTörlés
  4. Kéne a mail-ed és akkor tudnék meghívót küldeni!

    Más: ne hallgass a siettetőkre, nálam a csúcs 15 nap volt a betöltött 40. hét után, a baba tökéletes, szép, nem túlhordott! Ezek az időpontok teljesen bizonytalanok, és megbízhatatlanok!
    Kitartás és fel a fejjel! Nemsokára egy kisbabád lesz, aki otthon, háborítatlanul látja meg a napvilágot vagy a holdfényt.

    VálaszTörlés
  5. Jaj, bocsánat, most látom az e-mail-ed! Akkor küldöm is!

    VálaszTörlés
  6. jajj, de csodálatos ez a kép!!!!! (a kisbaba hasonlít az én kisbabámra :) - újszülőtt korában)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...