2012. február 9., csütörtök

Mesefüggöny

Hát végre csak elkezdem közzétenni a szoba átalakítás eseményeit!
Az első amiről írok, az a függöny. Eddig csupasz volt az ablak, de nagyon jött a hideg. Ezért vettem finom puha meleg, takarót, hogy abból varrjak. De mivel egy nem elég a hatalmas ablakra, ezért  kettőt kellet és ahogy nézegettem a színeket megvilágosodott, hogy egy zöldből és egy kékből mezőt és kék eget fogok varrni, csak úgy sematikusan. De nem hagytak a gondolatok, csak jöttek egyre, hogy mivel tehetném még tetszetősebbé a gyerekeknek. A vége pedig ez lett:
Egy mese függöny, amely a mesék helyszínét szolgáltatja. A gyerekek persze tovább is gondolták  a dolgot, amikor meglátták és egyből el is képzelték hol vannak ezek a hegyek. A mostani kedvenc mesénk a tv-ben a Heidi. Ami egy árva kislányról szól, aki  a nagypapájához kerül a hegyekbe. A kis ház a nagypapa házikója. Az egyik oldalát nem varrtam oda, ez nyitott, így a hamarosan elkészülő ujjbábok esténként bebújhatnak.

3 megjegyzés:

  1. Ez fantasztikus!!!!
    Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. De jó lehet Nálatok gyereknek lenni!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm. Ezt már más is írta, hogy jó lehet gyereknek lenni nálunk és csak azt tudtam írni, hogy Tőlük kell megkérdezni. De azért azt elárulom, hogy sokszor elégedetlenkednek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...